Keramikværksted

Velkommen til Møllestiens keramikværksted

Alle der er medlem af Kunstværkstederne Møllestien kan benytte keramikværkstedet.

Det er dog godt at have basal viden om keramik, da vi ikke har undervisning, men der er rig mulighed for at inspirere hinanden. Vi har vidt forskellig baggrund; men samles om en fælles interesse for arbejde med keramik.

Værkstedet kan benyttes på alle tidspunkter, såfremt der ikke et andre aktiviteter, hvilket vil fremgå af kalenderen på foreningens opslagstavle.

Vi arbejder med stentøjsler som vi selv medbringer, men redskaber, værktøj og glasurer på værkstedet er til fælles brug. Dette betales vha. vores fælles kasse, hvor vi lægger 10 kr. hver gang vi arbejder i værkstedet el. når vi sætter de ting vi har lavet hjemme til brænding.
Der er et par frivillige der står for opfyldning og igangsætning af ovnen.

For tiden er der ingen fast gruppe, der arbejder sammen; men der vil være mulighed for at tage initiativ til at finde et tidspunkt, hvor man kan mødes med andre. I det tilfælde beder vi om, at bestyrelsen bliver orienteret.

Der afholdes i løbet af året fælles arrangementer med raku brænding og ler croquis.

Inden du benytter værkstedet, bedes du henvende dig til vores kontaktperson Hanne Svanberg på tlf. 60816881 (helst med sms) for mere information om brug af værkstedet.

Comments are closed.